• 23
    geçen sezondan ders almış gözüken grup. 2022-23 sezonunda fenerbahçe yine uçarak başlamış, zorlu deplasmanlara gitmeden seri yakalamışlardı ve kendilerini şampiyon zannediyorlardı. ikinci yarı fikstür ve hava tersine dönünce hadlerini bilmişlerdi.

    şimdi yine 9'da 9, hatta bu akşam 10'da 10 yapacak ve lider olmalarına rağmen galatasaray'a saldırmaya, en ufak kötü oyunda futbolculara sallamaya başladılar. ilk puan kaybında dağılıp gidecekler kendi kendilerine. bu kadar kırılgan olmalarını beklemiyordum açıkçası. deli dana gibi etrafa saldırmaları da bu kırılganlığı kabullenememelerinden. trollük olarak görmüyorum çünkü aklı başında, yaşını başını almış arkadaşlarım bile şirazesi kaymış şekilde davranıyorlar konu galatasaray olunca. adamlara ölene kadar unutamayacakları travmalar bıraktık resmen. bunun toparlanabileceğini zannetmiyorum.

    en küçük örnek vereyim; fenerbahçe'de bir futbolcunun şarkısı olsa ve her golden sonra o çalsa, daha sonra galatasaray bir forvet alıp zoraki şarkı söyletmeye çalışsak bütün tribün yönetime küfreder. bunlar inatla bu garabete devam edip üstüne galatasaraya bu konuda bile sallıyorlar. çok ilginç bir kafa. bu kafayı yakalamak çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın