resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7451
    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)

    kesinlikle oynaması gerekiyor. kendisi de oynamak için can atıyordur. sağlıkçı değilim. bu işlerden pek anlamam. ama bu kadar senedir futbolcu sakatlıkları hakkında şunu öğrendim. eğer darbe sakatlığı ise çok ciddi değildir.

    ıcardi beşiktaş maçının 60. dakikasında darbe aldı. sonrasında yarım saat daha top oynadı. 80. dakikadan sonra ağrısını hissetti. bayern maçında iğne ile bir şekilde oynamalı. çünkü bu maç 10 yılda bir denk gelen bir maç. bayern’i yenmek ve 36 maçlık serisini bitirmek istiyorsak kesinlikle ıcardi o sahada olmalı. kulübümüz bu maçlar için kuruldu. rize ve kasımpaşa maçları için değil.

    dediğim gibi ben sağlıkçı değilim fikirlerimi söyledim. ama burada ve sosyal medyada herhalde herkes bu işleri dibine kadar biliyor. öyle ki ıcardi bu maç oynasa ve sakatlığı nüksetse sezonu kapatabilirmiş. * allah aşkına ıcardi’nin sakatlığı adele değil, kas değil, eklem değil. neresi tekrar nüksedecek acaba ? sadece ağrılı oynayacak ki iğne ile ağrısı da hafifleyecek. hadi nüksetti diyelim. rize, kasımpaşa maçlarını kaçırsın. hatta bayern deplasman maçını bile kaçırsın. hangisi bu maçtan daha önemli ? elimize geçen fırsatın değerini anlamayanlar var. bugün bayern’i yenersek bütün dünyada manşet olacağız. yarın dünyanın her bir tarafında işinde, okulunda, sokakta milyonlar bizi konuşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın