• 1102
    yeni yeni etkisinden çıktığım maç.

    öyle bir maç ve tecrübeydi ki, galatasaray'in ne olduğunu yine başka bir açıdan anladım.

    maçı united taraftar kısmında izledim ve yanım, etrafim galatasaray seyircisi doluydu. toplamda stadyumda united tarafından izleyenlerin sayısı 5000'in üzerinde. yanımda oturanlar texas'dan maç için gelip ertesi gün texas'a dönecek kişiler, arkadamdakiler senegal'den gelen is insanları, önümde arjantin'den gelen is kadını bir taraftar. hıncal uluç aklıma geldi.

    2012'deki maçı izlerken tepki göstermemeye dikkat ederek caktirmayarak yine united taraftarı ile izlemistim. bu sefer kendime hakim olamayıp her pozisyonda gerek hakeme, gerek maça çok tepki gösterdim. 3. golde yanımdaki galatasaray taraftarının içeceğini yumruklayip adamın üstünü başını mahvettim.

    maç taktik ve oyun olarak hafizamda çok yok. heyecandan gerçekten kim ne oynadıyi hatirlamam için tekrarı izlemem lazım. tete iyi bir maç çıkarmadı ve özelikle bek arkasına çok adam kacirdik.

    ıcardi penaltısında yapmadığım totem kalmadı ve gözlerimi açmadım. kaçıracağı içime doğmuştu.

    müthiş bir galibiyet ve gittiğim en iyi maçtı. maç sonunda united taraftarı çıktı ve geriye kalan bizler stadı inlettik, takım her tribünü selamladı.

    maç çıkışı bizim deplasman tribünün cikarilisini bekledik ve en son birlikte kutladık.

    maç öncesi yetistiremezsek de, sözlük yazarımız deccal ve oğlu ile buluşup galibiyeti kutladık. trafikte kalan pek çok diğer sözlük yazarlarımızla da bir dahaki maça buluşacağız.

    bu maçın biletini doğum günü hediyesi olarak bana alan koyu fenerbahçeli eşim ise bana en büyük jesti yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın