resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5075
    insanları rahatsız eden biri. içi kararmış. yalana ve iftiraya çok sık başvuruyor. normalde çamur ile kavga edilmez, üzerinize bulaşır derdim ama artık bıkkınlık getirdi. bazı şeyleri açıkça söylemek gerekir.

    kendisi ülkemizin en varlıklı ailesinden. onlardan daha çok tanınan bir soyadı var mı? en büyük sermaye bunlarda. siyasi ve iş dünyasında ağırlıkları var. memlekette sözünün geçmeyeceği kişi ve kurum var mı?

    durum böyle iken ailesinin soyadını kullanmadan kulübünü yönettiğini söyleyebilir mi? ligde ve avrupada çok sayıda kulübün başkanı aynı zamanda iş insanı. bunlarla maddi ve siyasi bağlantı kurup sporda lehine işler yapmadığını açık yüreklilikle söyleyebilir mi?

    zamanında terör örgütü ilân edilmemiş örgüte menfaatleri doğrultusunda sponsor olmadı mı? neden çok temizlermiş gibi sağa sola terör imâsı yaparak iftira atıyorsun. başarısızlığı terör örgütü yüzünden, başarıyı terör örgütüne rağmen gösterip kurnazlık yapmıyor mu?

    çok başarılı, bilgili ve kendini geliştirmiş iş insanı olarak gösteriliyor. herkes dürüst olsun. ülkenin ve dünyanın en büyük imkânlarından birine sahip. en iyi hocalar, en iyi eğitimler, sınırsız maddi güç, her şeye ulaşılabilir imkânlar ile aldığı eğitimi başka biri alsaydı cahil mi kalacaktı? bu kadar eğitim fırsatına rağmen büründüğü kişilik çok saygı duyulası biri olduğunu gösterdi mi?

    bu yıl aldığı üç - dört kaliteli transferi galatasaray ve erden beyden öğrenmedi mi? şimdi toz kondurmadığı teknik direktörlerine zamanında vasıfsız hoca muamelesi yapılmadı mı kendisi tarafından? gel biraz bu takımı idare ettir, lig bitecek zaten. takım ikinci oldu. sen işine bak, ben hoca getireceğim. o da başarısız olunca hele bi gel ya sen geçen maç kazanıyordun minvalinde takımı tekrar gönderdiği hocaya vermedi mi?

    çok uzattım. herhangi bir başarısı olmayan birinin başkalarının yaptığı güzel şeylere iftira atıp kendisini sürekli mağdur göstermesi bu ülkede belli ki çok iş yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın