resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1682
    teknik adamlar çeşitli oyun varyasyonları düşünür; kimisi bağnaz bir şekilde kendisine çok inanır ve olmayacak şeyler dener hatta bunda ısrarcı olur. ama bazen de, oyuncular, teknik adama bir ışık yakar.

    kaan ayhan'ın birkaç haftadır yaptığı, bence tam olarak buydu. stoper de oynadı, stoper oynadığı maçta ön liberoya da geçti, 6/8 de oynadı- bir aksilik halinde (allah korusun) veya rotasyon için sağ bek bile oynayabileceğine dair her sinyali verdi. her şeyden 'azıcık' oynamıyor, her şeyden 'yeteri kadar' oynuyor. ve geniş bir menüde bunu yaparken, sadece mevkisel özellikleri değil, karakteristik özellikleri de ekstra oyun çeşitliliği sağlıyor.

    manchester maçında* nerdeyse bir asist de yapıyordu ki tam olarak oynaması gerektiği gibi, kanadın boşalttığı alana koşu atıp bekletmeden içeri çıkarması gereken bir pozisyondu ve tam olarak onu denedi, fakat olmadı mesela. yine de yaptığı şey doğruydu. bunun dışında, orta sahada kalabalık yapmadı, akılcı ve agresifti.

    şu sıra doğruları yapıp duran oyuncumuz. sezon boyu böyle devam ederse detayların belirleyeceği maçlarda gizli büyücü olarak çok işimize yarayacaktır.

    ek: geçen sene orta sahada tek kişilik meczup savaşı veren ve fiziksel olarak ağzına sıçılan toreira'cığımızın bile rotasyonuna katkı yapabileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın