• 236
    rezalet ötesi, taraflı, niyeti belli bir transfer dönemi videosu yayınlamış kanal. 4 büyüklerin transfer dönemlerini tek tek incelemiş ama sadece gs ve fb bölümlerini izleyerek saçmaladığı bazı kesitleri huzurunuza sunmak isterim.

    -bedelsiz alınan hakim ziyech için sakatlık sorunu şüphesi olduğunu söylüyor, 15 milyon euro’luk müzmin sakat cengiz ünder transferini övüyor.

    -halil dervişoğlu için süre bulamayacağı için oyuncu açısından mantıksız transfer diyor, umut nayir için benzer şeylere değinmiyor. bedelsiz alındığını övüyor. halbuki o da süre bulamayacak.

    -bakambu için santrafor oynayabilir diyor, yahu zaten santrafor adam.*

    -kadroda wilfried zaha’ya yer bulmanın zor olduğunu söyleyip eleştiriyor, benzer senaryonun öznesi ryan kent transferi için böyle bir şeyden bahsetmiyor.

    -becao-djiku ikilisini överken davinson sanchez transferi için nelsson apo ikilisinden fazla maaş alacağına değiniyor. oyuncuya ihtiyaç olduğundan bahsetmiyor bile. oyuncu nasıl yedek kalacak diyor. dzekonun arkasında yedek bekleyeceği belli olan batshuayi’nin tuzlu maliyetine değinmiyor tabi ki. işine gelmiyor.

    -galatasaray’ın cl ile birlikte 3 kulvarda oynayacağı belliyken kadro genişliğinden pek bahsetmezken fb için çok derinlikli kadro kurulduğunu çevirip çevirip anlatıyor.

    -zaha, tete, ziyech için eldeki kanat oyuncularının yerine bunları almak ne derece mantıklı diyor, fb’nin 6 numara almamasının sorun teşkil etmeyeceğini söylüyor. eldeki kadro yeterliymiş. hatta ali koç’u 6 numara almadığı için övecekti neredeyse.

    -okan buruk için 2 kere farklı zamanlarda üstüne basa basa ‘kadroyu nasıl yönetecek, işi zor diyor’; ismail kartal için de benzer durum varken belki de büyük iş başarır minvalinden saçmalıyor.

    sözün özü saçma sapan, belki de bir yerlerden fonlanan, belki de kamuoyu algısıyla video yapıp değerlendireyim diyen ama batıran, ne idüğü belirsiz, fb’yi zamanında 5 yıldızlı gösteren bir kanaldır. tıklanma almasın diye videoyu paylaşmak istemedim. galatasaraylı olup kendine ve takımına saygısı olan kimsenin izlememesi, ilk fırsatta her yerden engellemesi gereken kanaldır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın