resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 123
    arkadaşı ne izledim ne de transfer muhabbeti çıkana kadar tanıyordum.

    entrylerden birinde paylaşılan
    https://youtu.be/nRKu73rE10E
    bu skills videosuna göre yorumlarsam eğer, yunus akgün’ü 8e katlar, 2ye böler, 3 çıkartır, 5 ekler. yunus ayağından doğru zamanda top çıkarta bilse ya da doğru zamanda çıkartamadığı topları ayağında tutabilse, sona getirdiği atakları gol ya da asistle bitirebilse o zaman ikisi arasında bir karşılaştırma yapabilirdik. şu an ki tek kıyas opsiyonumuz yunus’un türk olması, o da benim konum değil teknik heyet düşünüyordur.

    şimdi başka açıdan yaklaşırsak, video bana prime hasan şaş’ı hatırlattı. çalım desen gırla, arada kafa golü var, asist var, oyun görüşü ve uzun top da var videoda, tek sorun şu an ne durumda hiçbir fikrim yok ki zaten başta da söylediğim gibi sadece skills videosu üzerine konuşuyorum. gelsin, gelmesin kısmında değilim.

    hasan şaş’ın bulabildiğim tek derlemesi,
    https://youtu.be/GSSxwvrO3uQ

    nicolo zaniolo satılıp kendisinin gelmesine de çok değişik yorumlar yapılmış, attan inip eşeğe binmek gibi. zaniolonun bir at olduğu doğrudur ama eşeğinde kendine has özellikleri ve görev tanımı vardır. kim bilir bu belki zebradır yoruma gel. iki oyuncu zaten tarz olarak farklı, vücut yapısı olarak farklı, muhtemen mental olarak farklı, iki oyuncuyla oynanacak oyun tipleri de farklı. zaniolo satılırsa alınacak belki ama burada kıyas yapılması gereken oyuncu ve oyun tarzı yunus akgün’dür. bak morutan bile değil, o da çok farklı bir tarz oyuncu yunus’tan.

    zaniolo maddi sebeplerden satılabilir ama kendisi eğer geliyorsa bu teknik ekibin tercihi ve kafalarındaki oyun yapısına uyduğu içindir. yoksa zaniolo tarz ve fiziksel yapısı itibariyle kanat forvet olarak dünyada yakın seviyede ikamesi olan bir futbolcu değil, bu da onun üstüne bir oyun kurmayı gerektiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın