• 33114
    yine bir yaz transfer sezonu yine klasik hesaplarimizi yapalim.. bu sene cl ihtimali de oldugundan o seviyeyi ayri degerlendirelim. normal puan lig+kupa+olasi uefa/konferans parantez ici cl.

    (bkz: #2473095)

    (bkz: #3531629)

    kale: kaptan var bi de makul bi yedek cozduk mu yeter. nando eski nando degil malesef zaman acimasiz, biraz pesimist bi bakis acisiyla bu sene ilk defa 7.5 yaziyorum kaleye. (7.5)

    defans: nelsson, apo, emin, ross, kaan, metehan. nelsson kalirsa lig icin yeterli rotasyon giderse en az onun kadar faydalisini bulmak zorundayiz. aksam pazarindan tecrubeli yerli/yabanci bi yedek takviyesine de hayir demem. emin giderse bi scout tranfersi de iyi olur. 7.5 (6.5)

    bek: sacha, dubois, kazimcan. her turlu transfer sart hatta belki iki tane ama nasil transferler olacagi cok belirsiz. boey giderse duboisyi degerlendirerek ya cok cok iyi bi sag bek (dubois hem sag hem sol yedegi olacak), ya da iyi bi sol bek almak lazim (kazimcanla yerli/yabanci rotasyonuna girecek, dubois sagda ilk adam). bunun yanina bi de iyi bi scout transferi ya da mert muldur iyi olur. boey kalirsa ve angelino alinirsa 8. (7.5)

    orta saha: lucas, sergio, mertens, berkante, mico. baska da ilk 11 baslasa siritmayacak adam yok. 3 orta saha icin dar rotasyon, 2li orta saha icin bile zor yeter. paredes veya muadili bi topcu alirsak tamamdir. aldigimizi varsayarsak 8. (7)

    kanat: kerem, nico, yunus, bay. milotyu da alirsak gayet yeterli ben olsam buraya baska para harcamazdim ama rashica icin de elimi korkak alistirmazdim. 8 (7)

    forvet: irz reis geldi gibi gozukuyor (zaten bu nese/motivasyon gunun guzel haberinden geliyor), bay, mertens. okan hocanin mertensi forvette hic dusunmedigi de goze alinirsa, en az bir transfer sart, sartlara gore iki de olabilir ama o noktada bay’i forvet yedegi gibi dusunup kanada da scout transferi olabilir. ortalama beklentiyle gomis muadili bi yedek cozdugumuzu varsayarak, reis faktoruyle 8.5 (8).

    lig icin nerdeyse 8 ortalama yapiyor, tarihin en iyi kadrolarindan biri. cl icin de 7.25 ediyor, planli bir yuruyus icin guzel baslangic. guruptan cikmak hatta son 16/8 hic de hayal degil, uefadan devam edip yari final/final de olasiliklar dahilinde.

    (bkz: kupalara layiksin sen)
App Store'dan indirin Google Play'den alın