aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 420
    bağımsız filan değildir. ultraslan içerisinde yapılan darbe (bkz: zizonkovac/#245932)den sonra tamamı ile bağımsızlığını kaybetmiş ve yönetimlerin taşeronu haline gelmiş gruptur. reisleri deplasmana takımın uçağı ile gidecek kadar yönetimle iç içe geçmiştir. bu darbe sonrasında her yaptıkları o günkü yönetimin olur ve isteği ile hayata geçmiş takım ve taraftar düşmanı provokatif eylemlerdir.

    (bkz: fatih akyel olayı)
    (bkz: hagi ye yapılanlar)

    11 nisan 2010 galatasaray diyarbakirspor macinda yaptıkları protesto tamamı ile yönetimin projesidir. yönetimin isteği dışında davranabilme şansları yoktur.

    on dört yıl şampiyonluk beklemiş götümün kenarlarıdır. siz kimsiniz ulan. on dört yıl şampiyonluk beklemiş adamları teker teker tribünden kovmuş lümpen sürüsüdür ayrıca.

    karınca ezmez şevki başlığında anlatmaya çalıştım. malesef galatasaray tribünlerinde geçmişten beri bir grup lümpen olmuştur hep. hatta karınca ezmez olayından önce bile varmış. kulüp yönetimleri de bunları kullanmaya çalışmıştır. galatasaray tarihinde hep var bu ufak gurupların kulüp binasına yürümeleri antreman basmaları filan. geçmişte bunlar kulüpten elde ettikleri menfaat karşılığında kahvehane açıp işletirlermiş. o zamanlar ayak takımının önde gelenlerinin tek hayali buymuş zaten. bir kahvehane sahibi olabilmek. her zaman galatasaray tribünleri tarafından ayıplanıp dışlanmışlardır. galatasaray tarihinde böyle tribünlere hakim duruma gelememişlerdi. hep yazıyorum ve herkes kızıyor, tarihimizin en kötü taraftar profiline sahibiz ama bunda galatasaray yönetimlerinin payı unutulmamalı. özellikle bu son olay kendine galatasaraylıyım diyen kulüp yöneticileri ve başkanının ne kadar galatasaray kimliğinden uzak olduğunu gözümüze sokmuştur umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın