• 295
    yönetimimiz tarafından mükemmel yürütülen transfer dönemi.

    bazılarımız farkında değil sanırım, yine bir üstünden geçmiş olayım;

    -galatasaray tarihinin en yüksek puan ortalaması,
    -14 maçlık türk futbol tarihinin en büyük galibiyet serisi,
    -tarihte örneği olmamış bir şekilde derbilerde gelen ezici dominasyon,
    -hakemlerin etkisi olmasa lig tarihinin muhtemel en erken şampiyonu
    ünvanlı galatasaray futbol takımı taraftarının gereksiz yere endişeye kapıldığı transfer dönemi.
    rekorlar kırarak şampiyon olmuş bir takım olarak mümkün olan en az ‘değişim’ ile sonlandırmamız gerekiyor. taraftar gazı almak için lüzumsuz yere erkenden açıklanacak transferlere açıkçası karşıyım. bizden önceki şampiyon olmuş trabzon takımını hatırlayın, onlarca adam gönderip bir o kadar aldılar eni sonu çorba edip bıraktılar. bizim şu anki takımımız o zamanın şampiyon trabzon’undan fersah fersah önde bir takım. ama taraftara bakacak olursak şimdiden bir sürü adam satıp kamyonla adam aldılar bile. madem boey ve nelsson’a istenilen miktarda teklifler yok. en az 1 tanesini kalmaya ikna edip paşa paşa oynatacaksın. ikisi de rekorlar kıran takımın çok önemli parçaları.

    hali hazırda ön elemeler için forvet dışında acil bir eksiğimiz bulunmuyor. sol bek için kazımcan da dubois de o mevkiyi idare eder. önemli olan husus orta sahayı nicelik ve nitelik olarak güçlendirmek. bunun için de 1 ay öncesinde full paket paredes’e 20 milyon verecekken belki şimdi 15’e bitireceksin. cenk ergün gibi ilk günden bonservisi ve yıllık maaşı basıp adam almak çok kolay. neyse ki transfer komitesindekiler kulübün parasını kendi parasıymış gibi düşünüp ona göre hareket ediyor. en büyük önceliğin icardi olduğunu erden timur hepimizden iyi biliyor. o transfer olsa da olmasa da elinden geleni yapmış bir yönetimimizin olduğunu hepimiz biliyoruz. rashica için geçmiş gs yönetimleri gibi ilk günden 10 m euro vermek yerine belki de 2 ay sonra yarı fiyatına bitireceğiz. aynı formasyonda oynayacaksak alacağımız 10 numaranın avrupa transfer döneminin kapanmasıyla gelecek yıldız bir oyuncu olacağını düşünüyorum. adı geçen 10 numaraların adı bıçak gibi kesildi ve o transferi son hafta fırsat transferi olarak yapmaları muhtemel gözüküyor.

    nihayetinde olabilecek birkaç değişimle bu rekorlar kırmış takımı fazla bozmadan, kulübün de durumunu gözetip ince eleyip sık dokuyan yönetime sonuna kadar güvenmeliyiz. şimdiye kadar karalar bağlanacak veya endişelenecek hiçbir şey yok. aksine ben bu durumdan fazlasıyla memnunum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın