resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2726
    valla burdaki yorumları okuyunca zamanında başka bir lincoln mü izledik diye düşünmedim değil açıkçası. zannediyorum sözlükte yazar olup lincolnü izleyemeyecek kadar genç olan kimse yoktur. yine de özet geçmek gerekir ki oynadığı en büyük takımlar schalke ve biziz. brezilya milli takımında da hiç maçı yok diye biliyorum.

    kendisi döneminde türkiye'de oynayan arda, abdul kader keita fenerbahçeden alex, daha sonraki dönemde yine bizde oynayan melo hatta trabzondaki yattara, jaja vs gibi isimler de lincolnden daha yetenekli futbolculardı (mevkileri alakasız olsa da).

    neden bu kadar övüldüğünü açıkçası pek anlamadım nostalji bastı insanları desem çok başarılı veya iz bırakan bir kariyer de geçirmedi galatasarayda. topla arası iyi olan brezilyalardan biriydi ki bugün bile brezilya ligine gitseniz bu yetenek seviyesinde oyuncu bulmakta zorlanmazsınız.

    kafasını futbola veya galatasaraya veren bir futbolcu değildi. paramı alırım çıkar topumu oynarım isteyen beğensin kafasında bir adamdı ve son dönemde türk futbolunda buna en ciddi örnek pjanic diyebiliriz ki pjanic kariyer olarak 1ü lincoln falan eder muhtemelen.

    sözün özü galatasaray sözlük nostalji timi dışında galatasaray taraftarında pek bir etki bıraktığı söylenemeyecek eski futbolcumuz. anlatılanlara bakınca barcelonada messi'ye 10 numarayı ronaldinho değil lincoln bıraktı zannedersiniz ama öyle bir şey yok tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın