resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4646
    sözlüğün stres topu olarak kullandığı topçu. abi ne kadar dolmuşsunuz siz öyle, kızlar reddedince de böyle yapıyorsanız işimiz zor.

    adam geldi, burada taş gibi top oynadı. abuk subuk bir hakem katliamına kurban gitti, sonra fatih hoca da anlamsızca kendisine bilendi. üstüne bir de torrent faciası geçirdi. adam da doğal olarak allah'ın orta doğu çukurundaki sistemsizliklerle uğraşacağıma erasmus'a gider, gül gibi yaşarım dedi. üstelik gitti ve gayet sağlam bir performans gösterdi.

    bu senaryoda bize karşı açık bir ayıbı var mı? avrupa'yı, bu kaosa tercih etmesi yanlış mı? siz fransa'dan iş teklifi alsanız bugün her şeyi bırakıp gitmez misiniz?

    ne bu nefret, ne bu hınç? biraz sakinleşin dostlar, bir çay koyun, bir camdan dışarı bakıp hava alın. hayat böyle geçmez.

    arkaplanını hiç bilmeden mental sorun yakıştırması yapan mı ararsın, bir youtube videosuyla değerini 3 milyon biçen mi bulursun... maşallah, hepsi bugünü beklemiş. çocuk belki okan hoca'yla bir sezon geçirse bambaşka bir aidiyeti olacaktı ama fatih hoca'nın en heyheyli zamanına ve torrent'e denk geldi. hiçbir suçu yok şu tabloda.

    kendisine başarılar diliyorum. bize oynadığı sürece iyi hizmet etti. parasını da kazandırdı, gitti. bu kadar. bundan ibaret. hayatımızda, toplumumuzda ve kulübümüzde yanlış olan her şeyin suçlusu bu adam değilse öyleymiş gibi nefret kusmayın; başarılar dileyin geçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın