• 131
    ultimate team canlı piyasası olan bir oyundur. oyunda coinse ulaşmak için yapılan en önemli şeylerden biri de yatırım yapmak ve ticarettir. 83 overall kartın 700'e düşmesi, bir süre sonra 3000'e kadar çıkması tamamen oyuna gelen sbc dediğimiz kadro kurma görevleri ile ilgilidir. bununla birlikte karttaki oyuncunun uyruğu, takımı, kartın nadirlik türü bile fiyatını haftalık, günlük, aylık olarak değiştirebilir.

    fifa 23 özelinde bu yıl en çok kar etmemi sağlayan 2 örnek vereyim.

    1) bronz paket açarak paketlerde yakaladığım twente ve emmen takımında forma giyen oyuncuları bronz dandik kartlar dahil direkt 10.000 coinsten sattım. çünkü o takımdan oyuncu kartın varsa özel etkinlik tokeni veriyordu ve herkes yapmak zorundaydı.

    2) 92 reytingli casemiro yine müthiş kazandığım bir kart oldu. sadece fodder (yani yüksek reytingli ama oyunda oynamayacak seviyede sbc ye verilecek kart) olarak kullanılabilecek bu kartı 70k seviyelerinde topladım. 100k üzerinde sattım.

    bu şekilde birçok örnek mevcut. ama bu konuya hakim olmak için oyuna zaman ayırmak ve ligleri takip etmek gerekiyor. canlı bir piyasaya sahip olması oyunu keyifli kılan ender şeylerden.

    son olarak eğer 83lük kart ya da ne bileyim 87lik kart en düşük seviyeye gelmişse sizi zora sokmayacak miktarda marketten alıp listede bekletin. yükselince satın. olay böyle başlıyor zaten. ama unutmayın oyunda her zaman her hafta yeni fırsatlar var. tabi ki hep kazanmak mümkün olmayabilir.

    yıllardır oynadığım kah sinir eden kah keyif veren fifa oyun modudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın