• 116
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    https://gss.gs/Gls.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    başka takımlarla lig şampiyonluğu ve türkiye kupası kazanmış olan, efsane 2000 kadrosunun yıldızlarından, galatasaray teknik direktörü okan buruk, yeniden kurulan galatasaray kadrosuyla kendisinin de ilk yılında şampiyonluğa koşarken lig tarihinin en uzun galibiyet serisinin de sahibi oldu.

    (bkz: 14'te 14)

    daha önce rekor puanla şampiyon olunan 2005-2006 yılında olmayan veya 8 şampiyonluğu bulunan yaşayan en büyük galatasaray efsanesi fatih terim'e nasip olmayan böylesine çılgınca bir seriyi kendisi başardı.

    aslında amaç rekor değildi ama maç maç giderek önce fenerbahçe'yi yakalamak için girilen bu yolda 14 maç sonunda rakibimize maç fazlasıyla 9 puanlık bir fark atmış durumdayız.

    bu akşam çıkacağımız bu maçı da kazanırsak hem bir daha örneğinin görülemeyeceği bir rekoru 15 maça çıkaracağız hem de rakibimizle aramızdaki puan farkını 2 maç fazlasıyla 12 puana çıkaracağız.

    fenerbahçe avrupa'dan da elendi, zihinsel olarak rahatlatabilir de bu durum, fiziksel olarak yorgunluk da olabilir, işte burada bıkkınlık verdirecek şey bizim maçı kazanıp dirençlerini kırmamız olacak.

    hakemle ilgili birkaç yorumum var, bunlar hemen her maç geçerli olduğu gibi küçük bey için daha geçerli. (bkz: zorbay küçük/#3567539)

    bu maçın şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım. zihinlerde iyiden iyiye "sanırım bu işi bırakmayacaklar" mesajını verdiğimiz son zamanlarda, bu maç, bu mesajın mıh gibi çakılması demek olacak.

    yapmamız gereken tek şey plana güvenmek ve,

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın