resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 448
    6 şubat depremlerinden önce kendisiyle ilgili gelişmeleri duyduğumda çok mutlu olmuştum. tabi 6 şubat depremlerinden sonra resmen hissizleştik, yüzlerce entry girip analizler yapacağımız adam sadece adını görürsek aklımıza geliyor. transferi gerçekleştikten sonra hem açıklanış şekli hem yardım çalışmalarına verdiği desteği es geçmemek lazım.

    nicolo zaniolo'ya gelecek olursam, kariyerinde yaşamış olduğu ağır sakatlıklar ve gerçekleşmeyen transfer süreçleri sebebiyle yolu kulübümüzle kesişti. her ne olursa olsun 23 yaşında yolu bizimle kesişmesi büyük bir olaydır. tek çekincem mourinho gibi bir teknik direktörün kendisinden vazgeçmiş olması, oyuncu son döneminde mental sıkıntılar yaşadığı söyleniyordu bunu en iyi çözecek teknik direktörlerden biri mourinho olmasına karşın vazgeçiyorsa ortada bir tuhaflık vardır. mental sıkıntıları ve sakatlık izlerini tamamen atlatırsa çok farklı şeyler izletebilir.

    erden timur'a hem yöneticilikte gösterdiği performansa hem depremde göstermiş olduğu muazzam dayanışma ve yardımlaşma için teşekkür ediyorum.

    son olarak muhammed emin özkan'ı da rahmetle anıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın