• 61
    çok öfkeliyim. yani sağlıksız bir öfke içindeyim. hayatımın hiçbir döneminde hiçbir kimseye, gruba bu kadar öfkeli olduğumu, bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.

    bir hükümet çok kötü olabilir, yanlış bir yöneticidir. yanlış seçimdir. politika bilmiyordur, şans eseri, toplumsal bir yanlış sonucu seçilmiştir, olur yani.

    bir hükümet aslında iyi olabilir, ama hükümet döneminde fahiş bir hata yapmış da olabilir. hatadır, yanlış düşünülmüş, öngörülmemiş, önlem alınmamış, olur, insana dairdir.

    ama bir hükümet kötü niyetli olamaz. bir hükümet her aksiyonunu oy düşünerek alamaz abi. olmaz böyle bir şey. rant için kızılay’ın 750 şubesinin 617’sini kapatmaz bir hükümet. darbeden korkuyorum diye emasya protokolünü kaldırıyorsa bunun alternatifini üretmemek gibi bir aymazlık yapamaz. ya twitter’ı kapatamaz abi bir hükümet depremin 72. saati öncesinde.

    sırf bir adam darbeden korkuyor diye devletin kozmik odasını, tüm sırlarını bir terör örgütüne açamaz abi bir hükümet. sırf bu hata sebebiyle pkk’nın içine sızdırdığımız kaç mit personeli infaz edildi biliyor musunuz?

    içimde biriktirdim bunları, yeter artık. asla unutmadığım bir olay, 6 eylül 2015 dağlıca karakolu saldırısı. saldırının olma saati 15:30 civarları:

    https://tr.wikipedia.org/...%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1

    saldırının ekşi sözlük başlığı:

    https://eksisozluk.com/...ehit-olmasi--4906539

    ilk entry saati 19:56.

    bu da aynı gün oynanan 6 eylül 2015 türkiye hollanda maçından bir haber:

    https://www.sozcu.com.tr/...yayi-salladi-929447/

    ya bir başbakan, sırf o zamanlar çözüm süreci bitirildiği ve millete milliyetçilik pompalanması gerektiği için, saat 19:00’da başlayan maçta, sırf maç öncesi şehit çocuğuyla vereceği poz bozulmasın diye, medyaya saat 15:30’da yapılmış saldırının haberini yaptırmadı. ilk yarı bitene kadar maçta kaldı. ikinci yarı stadı terketti, sonra haberleri duymaya başladık. ilgili saldırının ekşi sözlük linki orda, bakın haberlere.

    şu haberi unutamam, haberin tarihi ve içeriği çok çarpıcı:

    https://www.sozcu.com.tr/...u-buldu-1315631/amp/

    şu ana kadar 20 senedir her gün bir şekilde tv’ye çıkan bir insanın, 6 gün piyasada olmadığı bir dönemden sonra başımıza gelen olayı hepimiz biliyoruz.

    bir sürü şey var. vallahi billahi yeter. çıldıracağım artık, kimse bu kadar kötü olmamalı. yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın