• 50
    deprem vergisi toplar -> vergilerin nereye gittigi belli degil

    kizilay, gatayi cökertir. -> kan bagisindan baska bir sey yaptirtmaz, cadir hastaneleri kuramaz

    afad adi altinda bir ekip olusturur -> türkiye´nin en büyük felaketinde 10 binden fazla calisani bir araya getiremez.

    en gurur duydugu seylerden biri olan orduyu bosaltir -> katar´a dünya kupasina yolladigi asker sayisindan az deprem yerine asker yollar, tam 36 saat sonra askeriyenin müdahelesine izir verir.

    diyanete milyar lira para toplar, binlerce calisani vardir -> depremden bir kac saat sonra sela okunur, enkaz altindaki insalarin umutlarini bitirirler.

    kriz yönetimini yapacak akutu kapatir -> tek kriz yönetimi ve koordinasyonun saglandigi twitter kapatilarak gerekli yardimlarin önüne gene tas koyar, belki o dakika veya saat icerisinde kurtarilabilecek insanlarin üzerine bir kürek toprak daha atar.

    kepceler, yardimlar halk tarafindan sehir kapisina getirilir -> izin yok denilerek kullanimlarina engel olurlar.

    yeterli destek saglandi derler - > binlerce gönüllü kalifiyesiz denilerek, yetkisiz denilerek deprem bölgesine gönderilmez.

    basin üzerinden hersey yolunda gibi gösterir -> kameralar yayin icin arka plana yardim ekiplerin gelmesini bekler, yardim yok diye aglayan halk konustugu anda hemen baska yöne dogru kosarlar.

    simdi size soruyorum, gercekten halkin veya hadi gectim sana oy veren insanlarinda mi artik senin icin bir önemi kalmadi?

    inancim yüksek biriyim, fakat artik ilahi adalet bu partiyi kaldirana kadar benim inancim rafa kalkmistir.

    türkiye´yi yöneten parti.

    ekleme: 17 agustos gölcük depreminde direk gölcükte yikik binadan cikmis biriyim, eger bu hükümete denk gelseydim, galatasaray´in uefa kupasini bile göremeyecektim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın