• 438
    olmayan planlamadır.
    son 2 yılı başarısız geçmiş fatih terim'in, istediği birkaç veteran futbolcu alınamayınca süre ve kredi kazanmak için öne attığı, seçimi kazanmak isteyen ve diğer adaylardan farklı bir imaj oluşturmak isteyen burak elmas'ın dillendirdiği sözde planlamadır.
    yüzeysel baktığınızda gerçek, muhatablarına ve özüne baktığınızda yalandır. nitekim fena patlamış, daha devre arası gelmeden fatih terim'in "çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişeceğiz" cümlesiyle ele yüze bulaştırıldığı üstü kapalı itiraf edilmiş, alınan kötü sonuçlardan sonra kadroyu değiştirecek desteği ve maddi gücü kalmayan yönetimin teknik direktörü kovarak son noktayı koyduğu planlamadır.
    kimse çıkıp elinde makul argüman kalmayan ve terim'i savunmak için çaresizce argüman arayan fanboylar gibi "ama uel'de grup lideri olarak çıktık" demesin zira bizden çok daha düşük bütçeyle ve bizim gibi geçiş oyunuyla 2016-17 sezonunda osmanlıspor da uel grup lideri olarak tur atlamıştı.
    tcb orta sahası ve değişken tandemleri / trioları / santrforlarıyla, altyapı oyuncularının genelinin a takımda süre bulamamasıyla galatasaray taraftarının 1 yıl gözünü boyamış olan sözde planlamadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın