• 15639
    burası galatasaray ve spor temalı konuların konuşulduğu, tartışıldığı bir platform.
    siyaset ile ilgili içerikler sözlükte ortak çıkar mottosunu ayıracağı için kesinlikle tasvip edilmiyor. buna katılıyorum.
    fakat iki gün önce ülkemizde çok ama çok utanç verici, midelerimize kramplar sokan, geceleri uyku uyutmayan ve beni hüngür hüngür ağlatan bir hadise gün yüzüne çıktı. onurlu ve şerefli gazeteciler sayesinde, 6 yaşında bir kız çocuğuna annesi, babasının rızasıyla bir pedofili tarafından defalarca tecavüz edildiğini öğrendik. zorla evlendirildiğini öğrendik.

    bu konuda lütfen bir şey yapalım. bu siyasi değil, insani ve vicdani bir olay.
    teröre karşı burada nasıl herkes ses çıkartıyorsa, terörden bin kat daha beter bu olay hakkında da bir şeyler yapmalıyız.
    ben doldum, taştım artık. beynime kan pompalayamıyorum. empati yapıp o çocuğun yıllarca yaşadıklarını kafamda düşünmeye çalışıyorum, düşünmeye başlamam ile midemin bulanması bir oluyor.
    kalkıp bir sigara yakıyorum, kafamı dağıtmak için bir şeyler açıyorum ama içimde bir şey ağlıyor, isyan ediyor.
    bu tarikatçı, milli güvenliğimizin ortak sorunu, cahiliye döneminden bir gram ileri gidememiş yaratıklarla aynı havayı soluyoruz biz.
    her şeyden koruyup kollamamız gereken, yetişkin bir birey olup kendi hayatını kurana kadar kadar üzerine titrememiz gereken, ülkesine ve kendisine faydalı bir birey olması için gece gündüz çalışıp onlara güzel bir konfor alanı sunmamız gereken çocuklar bu rezil, iğrenç insanlar tarafından, kendi anneleri babaları tarafından istismara uğruyor ya!

    ben sözlüğe girdiğim zaman bununla ilgili sabitlenmiş bir başlık görmek isterdim.
    bu alelade bir olay değil.
    her yıl yüzlerce belki binlerce çocuk, oyun oynayacakları yerde evlendiriliyorlar, tecavüze uğruyorlar.

    sessiz kalamıyorum, kalmak istemiyorum artık.
    canım acıyor ya, içim şişiyor gözlerim doluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın