resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 892
    kendisi galatasaray'ın ali koç'u olma yolunda ilerlemektedir. hangi akla hizmet euro geliri olmayan, tek hedefi şampiyonluk olan takıma mertens, mata, seferovic, icardi (maliyetinin 750 bin euro olduğuna inananlara sadece gülüyorum), oliveira falan çekiyor anlamıyorum. euro gelirin yok, tek hedefin şampiyonluk, böyle bir maliyetin altına giriyorsun ve bu adamların hiçbirinin maliyet olarak geri dönüşü yok. belki elde edeceğin yayın geliri bile bu adamların bir senelik maaşını karşılayamayacak. bir zamanlar riva'ya falan güvenip yine böyle çok maliyetli bir transfer sezonu geçirmiştik ve günün sonunda neredeyse ffp cezası alıyorduk. onun yerine sattığın kadar al cezası geldi ve üç sene boyunca doğru düzgün transfer yapamadık. her sene açıkları kapatmak için oyuncu kiralamak zorunda kalıyorduk. üstelik o transferleri yaptığımız dönem döviz kuru çok çok daha düşüktü ve yayın geliri falan daha yüksekti.

    amacı ne bilmiyorum. bu kulüpten maddi anlamda kazanç sağlama peşinde olduğunu sanmıyorum. bana göre kesinlikle öyle biri değil. ancak bana göre başkanlığa oynuyor ve bunun için kısa yoldan başarı sağlama peşinde. yalnız burası fenerbahçe değil. işin uzmanlarıyla çalışmak yerine bu şekilde kendi bildiğini okuyarak ilerlerse arka arkaya şampiyonluk vs. gelmediği sürece çok hızlı bir şekilde gözden düşer ve bu camia kendisini çok fazla barındırmaz. bir iki seneye burada cenk ergün'den bile beter eleştirilir.

    edit: bazı fikir özgürlüğü düşmanı, transfer obezi ve şampiyonluk takıntısı olan kişiler tarafından kötü niyetli olarak nitelendirilmişim. siz transferler ve kupalar aktıkça mutlu olabilirsiniz ancak türkiye'nin en çok yıldızına sahip olan, 90'lı yıllardan beri açık ara en çok kupa kazanmış takımının artık bu konuda bir doygunluğa ulaşmış olmasını bekliyor insan. biraz daha bir şeyler inşa etmeye, finansal olarak ayakları daha sağlam yere basan bir kulüp olmaya çalışmamız gerekiyor. eleştirilerim bu yönde. siz türkiye ligi'nde şampiyon olup kişisel ve sosyal tatmininizi sağlama peşinde olabilirsiniz ancak bu uğurda taraftarı olduğum kulübün daha önce denenmiş şeyleri hala deneyip finansal anlamda uçuruma sürüklenmesine sesimi çıkarmayacak değilim.

    ek olarak ali koç benzetmesini yönetim tarzı olarak yapmıştım. yoksa kesinlikle ondan daha basiretli biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın