• 57
    arda turan’ın en iyi döneminde 13milyon, cenk tosun’un cl’de çılgın attığı dönemde 22milyon dövize gittiği bir ligde her futbolcumuza 20milyon minimum bütçe belirleyip kimseyi satamayacağımız sezon olmaz umarım.

    yani kimse kendini kandırmasın arkadaşlar.
    hiç milli olamamış ve avrupa vatandaşı olmayan bir stopere kimse 25-30miyon döviz cinsi para vermez, max 20milyon olur o para ki bence hemen vermek lazım.

    sezonun toplamında 100 milyon küsür satış geliri düşünülüyorsa soğuk su şoklaması yapılarak o rüyadan uyanmak lazım. elimizden çıkartmak zorunda hissettiğimiz hiç bir yerli futbolcuya para vermez bizim akbabalar. yıllık ücretlerinin tamamını karşılasınlar öp de başına koy.

    sözün özü şu, bu takıma kan değişimi ve köklü değişim lazım.
    sözleşmesi biten kim olursa olsun yolla.
    para eden, satış ihtimali olan kim varsa max. bedelle sat.
    alt yapıdan en az 5 oyuncuyu takımda tut.
    emin bayram, yunus akgün, batuhan şen, zaten iyi bir sezon geçirdiler.

    5 tane kaliteli oyuncu transferi yap, bunlar 1 cratif 1 defansif orta saha. bir forvet, bir bek, bir de satışa göre stoper. bu oyuncuların en fazla 2’si yüksek yıllık ücret yıldız futbolcu olabilir, diğerleri genç geleceği parlak yada büyük ligde gözden düşmüş scout transferi olmalı.

    kaleci dahil 5 defansif oyuncun yabancı olamaz bu yabancı kuralında. en azından ikisini yerli yap (ozan kabak geri gelse güzel olurdu).

    kanatlar muhtemelen kerem, yunus, barış rotasyonunda olur.
    gurbetçi havuzunu genişlet, orası hala maden gibi. almanya, hollanda, hatta fransa (umut bozok) belçika danimarka vs, gece gündüz buralarda oyuncu izlemek lazım. daha iyice sivrilmeden, hatta milli takım seçimini yapmadan almak lazım.

    bu değişimi umarım ehli birine verirler, en azından başkan adayları ve görevlendirdiği kişiler şimdiden çalışmalara hatta kayıt dışı görüşmelere başlamalılar.

    bu transfer sezonu gerçekten çok önemli, ya gördüğümüz dipte bir sezon daha kalırız, ya da genlerimize uygun olarak sıçrama yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın