resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1730
    yunus akgün 21 yaşına kadar kendi yetiştiği kulübünde yeteri kadar süre alamadı. yeterli görülmeyip sürekli kiralık gönderildi. bir oyuncu bir kaç sebeple kiralık gönderilir. yaşı fark etmeksizin hiç oynatmayı düşünmezsin, mevkisinde son sıradadır vs. gönderirsin. ya da tecrübe kazanmasını istersin, kendi yaşıtlarıyla oynadığından daha mücadeleci, bir üst seviyede bir takıma gönderirsin ki tecrübe kazansın gelişsin diye.

    ama yunus için galatasaray hiç bir şekilde kendisine bir proje sunmadı bence. düzenli oynatmadı. şimdi çocuk oynuyor ve başarılı oluyor. ne güzel elbette. ancak rahat bir şekilde oynuyor. taraftar baskısı yok. şampiyonluk baskısı yok. hata yaptığında yuhalanma yok. gazetelerde sosyal medyada ağır hakaretler yok.

    şimdi herkes hayal kuruyor: seneye solda kerem sağda yunus diye. kerem zaten yüksek ihtimal satılacak. ancak yunus bize geldiğinde, oynadığında, hata yaptığında, kötü maç çıkardığında, işler iyiye gitmediğinde, hemen ıslıklanacak, hemen tutarsızca eleştirilecek, "çöp" denecek, "burası adana değil", "küçük takım topçusu" vs denecek. bundan adım gibi eminim. bunları yapmayalım.

    yunuslar, atalaylar hepsi oynatılsın. yoksa koskoca galatasaray kiralık transfer yapmaktan geleceğe bakamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın