resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1566
    ekonomi malum. artık ne kaliteli oyuncu, ne kaliteli hoca alma şansımız yok. zaten türkiye'nin en iyisini de gönderdik. artık top hocaların ancak yardımıcısını getirebiliyorsunuz. bu takımla; altyapı dışında takım çalıştırmamış riekerink, türkiye kupasını kazandı. ben torrent hoca'dan umutluyum. ancak önümüzdeki 1 ay çok önemli. çünkü onu getiren kişiye kimsenin sabrı kalmadığı için torrent de hep eksi puanla başlıyor.
    göztepe ve rize maçlarında alınan galibiyetler de çok değerli bence. karşı takım küme düşme hattında. göztepe maçı 20000 taraftar ile oynandı. bu takımlar varını yoğunu ortaya koyuyor bulundukları durumdan çıkabilmek için.
    alanya maçındaki oyun dışında ligde oynattığı oyunları beğendim. alanya maçında da o kadar puana ihtiyacı vardı ki hiçbirşeyi riske etmedi. ondan kabul edilebilir buluyorum. kendisini gömmek yerine desteklemek gerekiyor diye düşünüyorum. oyuncuların güveni geldikçe birçok şey oturacaktır.
    ayrıca duran toplara da parantez açmak gerekir; duran toplar beni heyecanlandırmaya başladı, çünkü ya vuruyoruz, ya dönen topta tehlike yaratıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın