resim
Diego Armando Maradona
Görev:Teknik Direktör
Doğum:30.10.1960
Ölüm:25.11.2020 (60)
Uyruk:Arjantin
  • 78
    neresinden tutulsa elde kalacak bir açıklama yapmıştır servet'le ilgili.
    benim gördüğüm dünyadaki en iyi futbolcudur. ama asla gençlerin özeneceği bir hayat yaşamadı, yaşamıyor. uyuşturucu kullandı, ceza aldı, affedildi. 1994 dünya kupasında tekrar oynadı, hatta yunanistan'a şahane bir gol attı. ama kupadaki testlerde de kokain kullandığı ortaya çıktı, yıktı futbolunu beğenlerinin hayallerini.
    tanrı'nın eli hikayesi bir fırlamalık olarak görüldü, ingilizler hariç elbette.
    hızlı bir hayatı oldu. ama asla bir george best karizmasına ulaşamadı, çünkü hep eline yüzüne bulaştırdı. italya'ya girdiğinde üzerindeki saati, küpesi, kolyesi polis tarafından alınan bir adam maradona.
    en son bombası da, 2010 dünya kupasına gitmeyi garantiledikleri maçtan sonraki basın toplantısında "beni eleştirenler gelip t.ş.larımı yalasınlar"* demiş bir adam maradona.
    bu sebeple söyledikleri çok da ciddiye alınan bir adam değil elbette.
    ama sonuçta demeçleri yayınlanan, okunan da bir adam. gel de çık işin içinden.

    bir de işin ironik tarafı var bizim açımızdan. haftalardır kasapspor, kasap futbolcular lafları eksik olmuyor sözlükte. nasıl olacak bu işler. elbette servet bilerek vurmadı tekmeyi, biz biliyoruz. ama canı yanana pek öyle görmek istemiyor işte.

    bir de şöyle bakın, tekmeyi yiyen sizin bir akrabanız, arkadaşınız, galatasaray'daki bir futbolcu olsaydı, sadece kazma mı diyecektiniz? ben demezdim, kazma demek kesmezdi beni. net biliyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın