resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34350
    türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü, yaşayan en büyük efsanemizdir.

    4.döneminde 4 yılda 4 kupa kazanmıştır, en büyük rakibimiz ise bunun iki katı sürede, neredeyse 8 yılda tek bir kupa bile kazanamamıştır, 4 yılda iki şampiyonluk (benim için 3), bir ikincilik -ki sadece 1 gol averajıyla, puan bile değil yani- kazanmıştır. bir sezon başarısız gibi görünse de onda da pandemi başlayıncaya kadar çok iyi giderken, üst üste 8 maç kazanıp rüzgarı arkasına almışken pandemiden sonra darmadağın olduk çeşitli olumsuz koşullardan ötürü. buna rağmen bir takım şımarık taraftara başarı beğendiremedi kendisi, başkalarının hayalini kurmayacağı şeyleri yapmış olmasına rağmen nankör insanoğluna yenik düştü.

    kendisini seçim kozu olarak kullanan bir iki yüzlüye güvendi, yarı yolda bırakıldı, arkasından iş çevrildi, yalanlar söylendi ve hiç hak etmediği şekilde gönderildi. saha içinde hakemlerle, saha dışında tff ve siyasi otoriteyle savaşırken bir de içimizdeki irlandalılar cephesinde mücadele etti canım hocam, hepsini yenemedi tabi normal olarak, o da bir insan neticede.

    ligdeki durumuna bakarak da çok başarısız olarak niteleyenlere de iki çift sözüm var. ligde en çok pozisyona giren, xg yaratan bir takım başarısız oluyorsa bunu sadece teknik direktörle nasıl açıklayabilirsiniz? akıl tutulması. haftalardır aleyhimize verilen hakem kararları, topuyla tüfeğiyle saldıran tff cephesi, arkadan iş çeviren yönetim varken bu adama bu kadar haksızlık yaparken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? kaldı ki bu kulübün en büyük kuruluş hedefi türk olmayan takımları yenmek değil miydi? avrupada namağlup durumda gruptan lider çıkmış teknik direktöre bu yapılan reva mıdır? şartlar eşit olduğunda, taraf tutmayan hakemler olduğunda, maçların sahada oynandığı bir organizasyonda bu oyuncularla bu kadar başarılı olmuş takımın teknik direktörünü göndermek akıl karı mı?

    siz bu adama 3 yıllık proje önerdiniz, gençleşeceğiz dediniz, daha ilk yılda ligdeki ilk kötü gidişte yarı yılda bıraktınız, bu mu sizin yönetim anlayışınız? kaldı ki başarısızlığın büyük çoğunluğu bana göre futbolcuların tecrübe eksikliğinden dolayı yapamadıkları son vuruşlardır, bu kadar pozisyona girip bu kadar çok kaçırınca puanlar gelmiyor maalesef. fatih terim mi çıkıp atacaktı golleri?

    ya her şeyi geçtim, adil bir hakem yönetimiyle bu takımın en az 13-15 puan civarı fazlası olur, liderin 6-7 puan gerisinde olurdu her şeye rağmen, o zaman da gönderebilecek miydiniz hocayı?

    bu ayrılıktaki en az suçlu olan fatih hocamdır.

    biz seni koruyamadık hocam, hakkını helal et. ama sonuna kadar da fatih terim!! ''biz ölümüne, ölümüne..''

    sağlıkla, huzurla, mutlulukla kal hocam.

    ''gerilir zorlu bir yay
    oku fırlatmak için..''

    elbet bir gün yeniden buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın