resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6561
    takimimiza 2011-12'den beri goze en hos gelen futbolu oynatan teknik direktordur. ancak bu genelde ic saha maclarina denk gelmistir, o heyecanli, baskili futbol deplasmanlara pek yansiyamamistir.

    ancak bana gore kovulmasinin nedeni bu zayif deplasman karnesi degildir. basaksehir'den 5, besiktas'tan da 8 olacak macta 3 yedikten sonra bu maglubiyetleri normal bir deplasman maglubyeti olarak gormesidir.

    aslinda bazi yabanci hocalarda bu tip rasyonellik var, yani malatya deplasmaninda 1-0 yenilsek de fenerbahce'den 5 yesek de sonucta sifir puanla gecilen bir hafta olarak hesapliyorlar. kendi anlayislarinda hakli olabilirler ama galatasaray oyle hic varlik gosteremeden alinan farkli yenilgileri, ozellikle de ezeli rakiplerinden alinan bu tarz skorlari kaldirabilecek bir camia degil. futbolun dogal akisi icinde yine bu tip maglubiyetlere denk gelebilirsin ama camiaya bunlari normal diye anlattigin anda kapiya konursun.

    bence tudor da olan budur. yoksa o takim terim gelmeseydi de buyuk ihtimal sampiyon olacakti. ama ara ara sansasyonel maglubiyetlerle adam sampiyonluga giderken bile sorgulanacak, sampiyonluga ragmen ice sinmeyen, buruk bir tad birakacakti.

    bu arada simdi geliyor dense hic itiraz etmeyecegim bir hocadir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın