• 35
    10 ocak 2022 fatih terim'in galatasaray'dan ayrılması konusunda belirleyici olan demeç.

    oyuncu grubunu geliştirmek amacıyla görev yapan ekip eksik olduğunu kendi ağzından kabul etmiş mi? etmiş. teknik ekip biz yapamıyoruz eksiğiz derse yönetimin ekibe takviye yapmayı düşünmesi arkadan iş çevirmek değildir. mobbing ise hiç değildir.

    ekibine takviye yapılması konusunda yönetimle anlaşamayan, bu takviyeye izin vermeyen ve ayrılma kararı veren hocadır. başkan hem hocaya saygısızlık olmaması adına hemde bir faydası olmayacağını bildiği için detaya girmedi. ama hocanın kendisi ve ekibiyle ilgili bir eksik olduğunu kabul etmeyeceği herkesin malumu. bu durumda aslında karşılıklı anlaşma yok ama başkan karşılıklı anlaştık diyerek yalan söylüyor demenin ne anlamı var?

    burak elmas yönetiminin aldığı karardan bir galatasaray taraftarı olarak memnunum. veda şeklini, verilen demeci, atılan tweet'i eleştiremiyorum çünkü hocanın tarzını da biliyorum.

    ne kadar başarılı olursanız olun, mesleki anlamda tüm basamakları tırmandığınızı da düşünseniz mutlaka 'daha iyi' olabilecek gelişime açık noktalar vardır. fatih hoca çıktığı seviyeyi yeterli görüp kendi önüne set çekmeseydi belki şu an premier ligde guardiola ile klopp ile satranç oynayacaktı.

    teknik direktör olarak devam edilmemesini desteklesem de hocanın 'baba' figürünün alt yapı oyuncularımız üzerinde çok önemli bir etkisi olduğuna inanıyorum. saha içinden bağımsız bir çok konuda galatasaray'a katkısı oluyordu. maalesef hocanın egosu galatasaray'ı kendisinden mahrum etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın