• 21
    2021-22 sezonunda galatasaray'a avrupa ligi'ndeki güzel gidişat ve kerem aktürkoğlu kazanımı dışında her türlü sportif rezilliği yaşatan fatih terim'in dillendirmesi gereken yegâne cümle "özür dilerim" olmalı.

    galatasaray'ın geleceği için değil 1 sezon, 2 sezon hatta 3 sezon bile gözden çıkarılabilir ama doğru gerekçelerle.

    ozan kabak'tan sonra a takıma herhangi bir oyuncu entegre edebildik mi? as rotasyon olmasa da olur, yan parça olsa da kâfi. var mı? hafta içinde beşiktaşlı bir sosyal medya figürü kendi takımındaki türk gençleri örnek vererek bizim 3 yıllık yapılanmamıza dil uzatmıştı, hiç mi haklılık payı yoktu? 1 yahu 1, ozan kabak'tan sonra altyapıdan 1 genç monte edemedik takıma. tekrarlıyorum, yan rotasyon oyuncusu dahi olur ama yok. dünya futbolunun en kodaman kulüpleri her sezon öyle ya da böyle altyapılarından bir şeyler çıkarmayı denerken biz "ocak da ocak, transfer de transfer" mantalitesiyle yoğrulmaya devam ediyoruz. böyle yapılanma mı olur allah aşkına.

    yemin ediyorum sıtkım sıyrıldı.

    planlamamız takımı gençleştirmekten ibaretse amenna lâkin yalvarıyorum girişilen operasyona "galatasaray'ın geleceğini kurtarmak için alınan aksiyon" damgası vurulmasın, zira salt borçlanarak büyümek aldatıcıdır, öz sermayene de değer katman gerekir.

    taraftara küfür eden younes belhanda'yı kucaklayıp* galatasaray için her türlü fedakarlığı yapan galatasaraylıları karşısına alan bir teknik direktör böyle büyük bir başarısızlık sezonunda sadece özür dilemeli, edebiyat yapmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın