• 21
    daha önce yayınlamış olan renkdaşlar varsa kusa bakmasın.

    --- alıntı ---
    sebahattin ağabeyimiz 3 mart çarşamba günü saat 13:00'da lig radyo'da gs saati programına katılarak, ultraslan ve galatasarayımızla alakalı gündeme ilişkin konularda değerlendirmeler yaptı.

    programdan derlediğimiz soru cevaplar;

    lig radyo: ilk olarak atletico madrid maçındaki, ultraslan’ın düzenlediği muhteşem kareografi’den bahsetmek istiyorum. ( hic abundant leones – b ur ada aslanlar var) bu ekipte kimler var, bu kareografiler nasıl ve ne şekilde düzenleniyor, buna kimler karar veriyor, bunları öğrenebilir miyiz?

    sebahattin ağabey: iyi günler, iyi yayınlar. ultraslan’da kendi uzmanlık alanlarına göre ayrılmış, bir çok birim vardır. bahsettiğiniz trübün şovuyla ilgili birim ise “ua kareografi ekibi”’ne aittir. bu ekibin başında ise yiğit adlı, uni kolundan bir kardeşimiz görev bölümünde sorumluluğu almıştır. tabi ki ona bağlı çok sayıda bu işe gönül vermiş ultraslanlar vardır. hepsi kafa kafaya vererek, bu güzel kareografilere imza atmaktadırlar.

    lig radyo: bundan sonra da böyle güzel kareografileri göreceğiz sanırım.

    sebahattin ağabey: genellikle avrupa, derbi ve şampiyonluk maçlarında bu kareografileri gerçekleştiriyoruz ama son aldığımız kararla, bazen normal lig maçlarında da bu çalışmalarımızı göstereceğiz, tüm sporseverlere..
    bu sene galatasaray’ımızın %80 - %90 şampiyon olacağı bir sezonda bu kararı almamızın da çok anlamlı bir hareket olduğunu düşünüyorum.. her şey galatasaray’ımızın başarısı için.

    lig radyo: dünyanın en büyük taraftar gruplarından olan, ultraslan’ın “sporda şiddet’in önüne geçme” ile ilgili bir projesi varmı?

    sebahattin ağabey: ultraslan bu konuda, içinde çok sayıda bu işe gönül vermiş üye barındıran ve de aktiviteler düzenleyen bir taraftar oluşumudur. ve de bu konuda en samimi ve üretken olan taraftar oluşumu olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.

    lig radyo: anadolu’daki başka kulüp taraftarlarıyla da, bu konu hakkında hiç görüşmeniz oldu mu?

    sebahattin ağabey: tabi ki yıllardır, anadolu’daki tüm taraftar gruplarının liderleriyle birebir görüşmelerimiz olmuştur; sporda şiddet’in önüne geçilmesiyle ilgili. anadolu’daki diğer renklere sevdalı arkadaşlarımızın da, bu konuda samimi olduklarını gözlemledik. zaten yıllardır yaptığımız mücadele sonucu, eskisi kadar saha içi ve dışında şiddet içeren nahoş görüntülere pek rastlamıyoruz artık.

    lig radyo: sizi sadece ultraslanlar değil, başka takım taraftarları da sevip saygı gösteriyor.. sizce bu neye bağlı?

    sebahattin ağabey: bunu bana değil onlara sorun.. (hafiften tebessüm ediyor..)

    lig radyo: buradan tüm ultraslanlara verecek mesajını var mı?

    sebahattin ağabey: takımımızı centilmence destekleyerek, camiamıza zarer verecek ve küçük düşürecek her türlü hal, tavır ve hareketten uzak durmalarını istiyorum.
    ve de basının provakasyonuna gelmemelerini. şimdiden fenerbahçe maçı için ortalığı provake etmeye başladılar bile. yok "arda turan imza atmış, gidiyormuş !..." vs vs.. onların bu oyununa gelmeyelim, fener maçı yaklaştıkça bu provakasyonların sayısı ve şiddeti de artacaktır. biz galatasaray kültürü ve seviyesinde bu olanlara karşı duruşumuzu gösterelim.

    bizler ultraslan yöneticileri olarak, her şeyi galatasaray için ve menfaatleri doğrultusunda yapıyoruz. kimse merak etmesin, kulübümüzün ve taraftarımızın hakkını kimseye asla yedirmeyiz..
    --- alıntı ---

    kaynak : (bkz: ultraslan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın