resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20239
    kendisi hakkında çok sert eleştirilerim oldu. takımımıza dahil edildiği süreç içerisinde gelmesini en çok istemeyenlerden birisiydim. formamızı üzerine giydiği tarihten itibaren azıcık da olsa verebileceği katkıyı etkilemesin diyerek kendisi hakkında olumlu olumsuz konuşmaktan imtina ettim.

    ancak geldiği günden bugüne kadar çok uzun bir süre sakatlıklardan kurtulamadı sahaya çıktığı zaman verdiği katkı çok kısıtlıydı. aslında kendisinin gelmesini isteyenler akan oyun içerisinde vereceği katkıdan ziyade hakem ve rakip için saha içerisinde bir baskı unsuru oluşturacağı ve saha dışı ilişkileri sayesinde hakemler tarafından doğranmamızı engelleyeceğini iddia ediyorlardı.

    ve şu ana kadar saha içerisindeki katkısı sıfıra yakın, saha dışı katkısı ise sıfırın altında. kendisinin yakın olduğu "ağabeyleri" galatasaray'ı ince ince doğruyorlar. kendisi çıkıp bir laf edemedi kimseye. kendisi de haklı bu işler dedelere saldırmaya benzemez ama hadi sipsi kardeşim, hadi sipsi abim. bir tepki göster be canım 3. kaptanım. "faizler düşürülmeli" dediğin gibi "hakemler galatasaray'ı doğramamalı" desen yeter benim için. ha gayret. sürekli aidiyet belirttiğin camiayı seninkiler dağıtıyor sezon başından beri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın