• 1
    21 aralık 2021 adana demirspor galatasaray maçı sonrasi teknik sorumlu selcuk inan tarafindan soylenmis ya da soyletilmis cumle. pek fazla uzerinde durulmadi ama neresinden baksan skandal bir aciklama. muhtemelen oyunculari ayaginizi denk alin seklinde tehdit ederek yola getirmeye calisan eski stil bir yontem. gunumuz dunyasinda ise pek bir yeri yok.

    zira sen calisarak gelisemiyorsan, once calistiran sorgulanir. calistiran isini duzgun yapacak sonra gelisime bakilacak. yine yeterli gelisim gorulmedi mi? bu sefer de sorumlu en once bu calisanlari secendir. calismaya gerekli cevabi vermeyen calisanlari oraya kim getirdi, neye gore secti?

    hadi diyelim bu calisarak gelisememe kismini gectik, degiserek gelismek nedir? transfer yapmak mi? daha onceki denemelerde niye gelisemedik o zaman? ha babam degisiyoruz. temmuz'da 8-10 adam gonder, 10-12 tane al, ocak'ta yine 5-6 gonder, 5-6 tane yenisini al, sonra calisarak gelisemiyorsak, degisiriz.

    bu isin sonu sizlerin degisimine dogru gidiyor, bir de boyle gelisme denenebilir selcuk hocam. en azindan hic denenmemis oldugundan bir basari sansimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın