• 6789
    rakiplerin "deadline day" dediğimiz transferin son gününde epey hareketli saatler geçirmesine istinaden kendisine gönül verenleri derin bir karamsarlık sarmış güzel takımım. özellikle yaşı genç , sabırsız ve tutkulu kesim kendilerine göre haklı olarak yapılan transferleri eksik bulmakta ve bir panik havası esmekte.
    öncelikle dostlarım elbette beni fazla romantik bulabilir ve hatta hayalperest bulabilirsiniz. amma ve lakin bu oyun 11'er kişinin takım halinde karşılıklı oynadığı bir oyun. elbette ki takımdaki oyun içi yeteneği üst düzey oyuncuların skora katkısı yadsınamaz.
    fakat şu da su götürmez bir gerçek ki inanç,hırs,emek,çaba,özveri ve fedakarlık başarının diğer anahtarlaridir.
    şahsi görüşüm eğer takım bu ise ; budur.
    tek isteğim bize sahada isteklerini , inançlarını , hırslarıni , ozverilerini ve fedakarlıklarıni sonuna kadar gösterecek 11 kişiyi izletmesidir teknik ekibin.
    evet yıllar herkesten çok şeyler götürdü senden , benden , ondan , bundan ve fatih hocadan. ama bu takımı başarıya önce kendi inanırsa önce kendi isterse ulaştırabilir.
    umarım o gereksiz dakika 70 babel, soso , arda vb değişiklik hastalığından kurtulur. bize ya da en azından bana kendini tekrar ispat edebileceği yegane fırsat bu sezonki performansı olacak.
    bir de unutmadan ;

    "kasım 1999’da avrupa’da bahisçiler, galatasaray’ın uefa 2000 kupasını alma ihtimalini, 1/250 olarak hesapladı. ama, burada türkiye’de kimileri için tek bir ihtimal vardı. leeds united maçından önce avrupa’da ihtimaller 1/16 ya düşmüştü. ama, burada kimileri için hala tek bir ihtimal vardı."
App Store'dan indirin Google Play'den alın