resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3501
    marcao satılamaz. satılması teklif dahi edilemez.

    ne olmuş abi keremle kavga ettiyse ? arda caneri dövmedi mi ? efsanemiz melo (hatırlatırım hem de play off zamanlarında) rierayı soyunma odasına kilitleyip dövmedi mi?

    burada kerem aktürkoğlu güzellemesi yapılırken olayda haksız tahrikte bulunan keremi de görmezden gelmemek lazım. yahu 2 sene önce 3.ligten gelmişsin, giydiğin forma sayısı 20 bile değilken sana uyarı yapan, özellikle oyun kurulumunun baş aktörlerinden biri olan adama sus işareti yapamazsın. geçen seneydi sanırım ozan tufan fenerin genç bi kalecisi (oytun muydu orçun muydu neydi) canere cevap veriyor diye -tüm mikrofonların önünde- "her şeye de bir cevabınız var bir sus amk." diye bağırmıştı. o zamanlar sosyal medyada ozana hak vermişti herkes. kusura bakma kerem kardeş marcao seni uyarıyorsa sen de susup geçeceksin. öyle sus işareti falan yapamazsın. hep savunuyorum bunu o uyarıyı arda yapsa feghouli vs yapsa keremin tepkisi aynı olur muydu diye... ha tabi bunun hakkı yumruk yemek mi değil, ben sadece marcaonun üstüne çok gidiliyor o yüzden yazıyorum bunları.

    yahu geçen hatay maçında diagne berkaya "fuck off" dedi diye burada çok ayıp vs. diyen renktaşlar vardı. bayılıyoruz kendi futbolcumuzu değersizleştirmeye.

    marcao dediğimiz adam iyi kötü 2.5 yıldır formamızı giyen, aidiyet kazanmış, pozisyon bilgisi oyun görüşü ve tekniği üst düzey olan, henüz daha tam pişmemiş ama pişerse gerçekten çok iyi yerlere gelebilecek sol ayaklı stoper. bu kadar kolay harcanabilir mi bu adam ya ?

    berkanı satarsın ne bileyim cicaldauyu morutanı diagneyi mohamedi falan satarsın güzel teklif gelirse. ama bazı şeyler paradan daha kıymetli. marcao gibi bir stoper bulmuşken ve takımı onun oyun görüşü ve tekniğine göre kurmuşken marcaodan çıkmak çok büyük hata olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın