• 23
    3 yıllık planlama 35 yaşındaki futbolculara bel bağlamakla yapılmaz, yapılamaz. daha söylenen ile gösterilen arasında dağlar kadar fark var iken 4 yıldır süre isteniyor ama faal olarak takım sürekli geri gitmiş. şimdi bir de 3 sene daha isteniyor.

    3 yıllık planlama deniyor 36 yaşında arda turan ile evladiyelik sözleşmesi imzalanıyor. orta saha da potansiyelinin maksimumuna gelmiş aytaç kara'ya yatırım yapılıyor. madem 3 yıllık bir planlanan var aytaç gibi sana günü geçirtecek futbolcuya yatırım yapmak yerine bartuğ gibi kendi kulübünün değeri olan ve büyük potansiyel gösteren çocuğu alır takımına monte edersin. yetiştirici hocayım diyorsan o çocuğu üstüne gide gide yetiştirirsin.
    alparslan gibi bundan daha 1 adım ileriye gidemeyecek anadolu topçusuna belmbağlamak yerine ışık kaan gibi kendi oyuncuna onun potansiyeline 1-2 yıl sonra sana getiri sağlayabilecek oyunculara bel bağladım.

    sen zaten gözünde eleme maçını silmişsin ne diye babel'i arda'yı kullanıyorsun. ısrarla barış alper transfer ettirildi 2. ligden bir oyuncuya göre de gayet iyi bir meblağ yatırıldı. oynat abi adam görsün nereye geldiğini, avrupa'da futbolun ne olduğunu anında görsün eksiğini gediğini anlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın