resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1146
    gerçekten seçime hazırlanışı, sunduğu vaatler ve diğer adaylara oranla daha genç bir aday olduğu için umut veriyordu. fakat terim ile bu kadar ısrarlı şekilde devam etmek isteyen bir adayın vizyon sahibi olmadığı ve bulunduğu vaatlerin hayal ürünü olarak kalacağı bariz.

    artık savaş bitti ve cengizin de terimin de dönemi gerçek anlamda kapanmalıydı. savaş sonrası barış döneminde (ffp sonu, pandemi kısıtlamalarının azalması vs.) bize kaostan beslenen fırtınalı zamanların adamları değil sular durgun iken gemiyi yüzdürebilecek birileri lazımdı. yeni baştan başlamak adına proje oluşturacağımız, parayı doğru yatırımlara ve sisteme yatıracağımız bir dönem olmalıydı. biz yine duygusal davrandık, millet olarak mantığa alerjimiz var.

    ne zaman bizim taraftar böyle bir “hype” oluştursa, başımıza olmadık işler geliyor. terimin karakterini baskılamayı bırak altında ezilip kuklaya dönecek bir başkan profili izlemeyiz umarım.

    tek teselli, bu 5 gerçek manada kötü aday arasından en genç ve en güncel olanı olması. her zaman söylediğim gibi umarım o kadar iyi bir yönetim sergiler ve terimin performansını arttırır ki söylediklerimin tamamını yutmak zorunda kalırım. ama biliyorum ki geçen sene nerde bıraktıysak o berbat futbolu, o saçma sapan bahaneleri ve suçlamaları, bu sene daha fazlasına hazır olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın