• 214
    türkiye millî takımının silik ve korkak bir futbolla dünyaya madara olduğu maç.

    hiç sekmez, basit bir futbol müsabakasına gereksiz anlamlar yükleyip oyuncuların da bunun altında ezilmesini sağlarsanız hiçbir futbolcu sahada kendi meziyetlerini ortaya koyamaz o baskıyla.

    alt tarafı bir futbol müsabakası ve ucunda sadece üç puan var. ama kamuoyunda resmen savaşa giden bir ordu muamelesi yapıldı takıma. hele spikerin kendinden geçip vatan millet sakarya modunu açması komik ve acınasıydı. ortada bir savaş yok spor müsabakası var.

    hayır rakip ermenistan falan olsa yine bir nebze anlarım da italya yani... bir husumetin de yok. bilakis kurtuluş savaşı zamanında silahlarını anadolu'ya bırakmış bir ülke italya. o silahlarla kazandık belki de savaşı. şu aciklamalari yapmak bile bu ucuz milliyetçiliği yapan insanlar için hakaret aslında ya neyse.

    şenol güneş'in bu denli korkak bir futbol oynatıp turnuvanın açılış maçında takımı rezil etmesi de bütün hevesleri kaçırdı bence.

    isviçre maçı başa baş geçer. ama galler maçında rakip bizden çok daha diri ve zekice oynayan bir rakip. şahsen bu korkak oyun bütün umutlarımı bitirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın