• 289
    şampiyonluğun ekstra olduğu, ikinciliğin bizim için garanti olmasi gereken bir final maçı.

    3 hafta evvel çoğu kişi havlu atmıştı benim gibi. beşiktaş derbisiyle 'acaba' dedik. rakiplerimiz puan kaybedince potaya da girdik ancak avantajlı konumda olan biz değiliz hâlâ. beşiktaş 1-0 yapıp bizim maçın skorunu göre üstüne yatacaktir diye düşünüyorum.

    şampiyon olamazsak kimse kahrolmasın. evet buraya kadar getirmişken inşallah olabiliriz ama 3 hafta öncesine kadar 3.lüğe kesin gözüyle bakılırken şimdi 2. olma şansımız var ve bu ikincilik de bize şl ön elemelerini getirir.

    benim gözümde 2006 şampiyonluğu en efsanevi, en imkansız sampiyonluktu. ama 2020-21 sezonunda şampiyon olursak benim için 2006 şampiyonluğundan önce gelir bu şampiyonluk mucizevi özelliğinden ötürü. çünkü hem lideri 3 gol atıp yendik hem fenerbahçe kendi evinde yenildi ve liderliği tepti hem beşiktaş kendi evinde 10 kişi kalmış rakibe yenildi. yani şunu rüya diye görsen kendine gülersin. ama gerçek oldu.

    inşallah şampiyonlukla biter bu sezon. bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, 5 haftadır sözde şampiyon apoletiyle kafa ütüleyen beşiktaş düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın