• 13
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında 23. şampiyonluk hedefi için ihtiyacımız olan en düşük skor. zor, çok zor ama galatasaray varsa umut vardır.

    şampiyonluk ihtimalimiz matematiksel olarak çok düşük olabilir. 2020 - 2021 sezonu boyunca zor zamanlar geçirmiş, oyunumuzu oturtamamış olabiliriz. rakip takım hak ederek veya etmeyerek bir kazanma alışkanlığı edinmiş, hatta bir önceki hafta sezonun flaş ama o maç özelinde konsantrasyonunu kaybetmiş rakibine karşı 7-0'lık skor ile şov yapmış olabilir. camian kaos ve karmaşa içinde, hiçbir adayının güven vermediği ve yapılıp yapılamayacağı bile muamma olan bir seçimin arifesinde olabilir. ülkemiz totaliterleşmiş, adeta bir ortadoğu ülkesine dönüşmüş ve her alanda olduğu gibi futbolda da kirli işler aleyhimize ve alenen yapılıyor olabilir. takımın en büyük gücü olan taraftar, bir seneden uzun süredir takımından ayrı, mabedine hasret halde olabilir. velhasıl hemen her koşul aleyhimize olabilir.

    ama senin adın galatasaray. ülkenin en büyüğüsün, kazanmayı sen öğrettin. kulübende oturan adam kaç kere imkansızı başardı, doğrusu saymayı bırakalı uzun zaman oldu. aslında ona kızgınsın biraz. seni zaferlere alıştıran adama, bugünlerde sahaya yeterince dokunamadığı için kızgınsın. yine de içinde bir his var. bir kıpırtı. o his, sana o'na inanmanı söylüyor. inan galatasaraylı! inanmasan galatasaray olmazdın.

    zordu, kolaydı demeden; almamız gereken en düşük skor bu. 3-0. başarırsak bekleyeceğiz. burada "kaybetmek galatasarayca değildir." demeyeceğim. "kaybedeceksek de galatasarayca kaybedelim." diyeceğim. kaybedeceksek şanımızla, şerefimizle, topumuzla tüfeğimizle; sarı kırmızıya tapan yüreğimizle savaşarak kaybetmeliyiz. yarını ancak böyle kazanırız.

    #sinerji
    #konsantrasyon
    mürettebat güverteye, taraftar özüne!

    (bkz: 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı)

    --- alıntı ---

    yine söylüyorum: kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız. allah yardımcınız olsun.

    --- alıntı ---

    (bkz: mayıslar bizimdir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın