• 16
    ters maç hem de çok ters.. gerek bizim son zamanlardaki mevcut durumumuz gerekse rakibin çok iyi olmasa da belli bir kaliteye sahip olması ile pek ışık vermeyen maç olacak. beşiktaş, 4 nisan 2021 kasımpaşa beşiktaş maçı'nı kazansaydı banko en az 3 gol yer yeniliriz derdim ancak o maç işleri taraftar açısından değişirdi. aslında illa ki takım açısından da değiştirmiştir, değiştirmek zorunda.. ne olduğunu maçın ilk 10 dakikasında anlarız zaten.

    olumlu bir hava varsa gücümüz yeter mi ona bakacağız. hiç olmazsa mücadele görelim, kolay kolay bırakmayalım ve stresi yönetelim. öyle ahım şahım oynayacağımızı hiç sanmıyorum. nedeni basit: belli bir planımız yok maalesef. 2 günde de bir şey değişmeyeceğine göre şansa çok ihtiyacımız olacak. işin kötü tarafı bu maçın artık ciddi manada son kurşunumuz olması. şakası yok artık; rize ve hatay mağlubiyetlerine benzemez artık bu saatten sonra. isterse beşiktaş ve fenerbahçe haftasonu kazanamasın hiç önemi yok. bu defa bir şans daha verseler de iş işten geçmiş olacak. böyle bir vaziyette stresi kaldırabilecek miyiz? rakibin her atağında sahadakilerin elleri ayakları birbirine dolaşır mı? ne kadar oyunda kalacağız? bunlar hep soru işareti..

    eee... ne diyelim kendi düşen ağlamaz.. bu maça 6- 7 puan beşiktaş'a, 9- 10 puan da fenerbahçe'ye fark atmış, elimiz belimizde rahat rahat çıkmak vardı. düştüğümüz durumdan kim sorumluysa çıkarsın bizi hadi bakalım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın