• 6322
    (bkz: yavuz hırsız)

    mehmet ağar'ı diline dolayıp dönemin başbakanı ve kendi başkanlarının senesindeki şampiyonluklar için pay isteyen ülkenin en çok kollanan en hukuksuz oluşumlarının başını çeken şey.

    12 mart darbesinin generallerinden hava kuvvetleri komutanı muhsin batur zamanında fenerbahçe'ye oyuncunun evrakları yetişsin diye urfa'ya jet yollamış. futbolcular ankara'ya gelince ilk ona uğrarmış. bugün bir hakemin amca oğlu galatasaraylı çıksa paralı kalemleri ile 1 hafta ülkedeki yozlaşmış medyaya haber yaptıran bu güruh geçmişinin karanlık sahnelerini yaşanmamış gibi yapar.

    üst üste başarısız olmuş, hırsından deliye dönen, daha çok harcadıkça daha çok kişiyi satın aldıkça daha çok başarısız olan zengin bir büyüyememiş çocuk yüzünden yıllarca geçmeyecek nefret tohumları ekiliyor. bu ülkede her şey olur. bu da olur. tarih de gider buna göre yazılır, 3 gün sonra da herkes gerçeği unutur. bu yozlaşmış kültürün bir darbesine daha izin verirsek de bu camianın her bileşenine yazıklar olsun. seçim kampanyası için bilgisini vermeyeninden, o koltukta oturup "zaten gidiciyim aram büyüklerle bozulmasın" diyenine kadar. büyük büyük şirketler yöneten lobi sahibi galatasaray ismini işine gelince kullanan unvan sahibi abilerimizden, koç'u hala boykot edemeyen taraftarımıza kadar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın