• 2473
    klinik desteğinden labaratuar teknikerine , eczacisindan ebesine , hemşiresinden patoloji teknikerine , intornunden uzmanına herbir kademesinde emek vererek gecesini gündüzüne katan , herkes evinde yatarken nöbetten çıktığında yağmurda otobüs bekleyip yatağını hayal eden her sağlık çalışanının "tıp bayramı" ni en içten dileklerimle kutlarım.

    son bir sene içerisinde ne paranın ne mülkün ; önce sağlığın geldiğine hep birlikte fazlasıyla şahit olduk. insanlar marketten aldığı her ürünü enfekte olmamak için yıkarken , enfeksiyon servislerinin yoğun bakımlarında hastaların defakasyonunu temizleyen değerli sağlık çalışanı kardeşlerim , yılın 6. ayından itibaren vergi dilimine girip hakettiği maaşı kesintilerden bı avuç kalan güzel yürekli sağlık çalışanı kardeşlerim , maaşı 4800 tl olup bunu üç parça halinde alan ; emeklilikte aldığı maaşin 3te birini bile alamayacak olan iyi kalpli sağlık çalışanı kardeşim , tuttuğu 24 saat nöbetin bazen 8 bazen 16 saatlik parasını alabilen bunu da bir ay sonra alabilen cefakar sağlık çalışanı kardeşim , çalıştığı hastanenin vermesi gereken kar payını bazen verdiği bazen vermediği ama pandemide tv lerde sanki 5 maaş alıyormuş gibi lanse edilen hakkı olanı lütuf muş gibi zorla verilen vefakar saglik çalışanı kardeşim ; senin de bayramını kutlarım.

    bu bayrama bile (pandemi ile geçen bir yıla rağmen) hakkettigini alamayan ama alıyormuş gibi gosterilen , dahası şiddet gören mobbing uygulanan mutsuz sağlık çalışanı kardeşlerim umarım bu toplum bir gün hakkının alkışla odenmeyecegini anlar.
    umarım bir gün sende birlik olup kendini ezdirmezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın