resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28723
    terimball diyorlar, 4-1-4-1 oynuyormuşuz pas futboluymuş, tek farkla, takım 2 pas üst üste yapamıyor. ortadan delemiyoruz, arkaya adam kaçırıyoruz ama çok cılız ataklar ortaya çıkıyor ve en önemlisi en küçük takımların bile başarabildiği kanatlarda boşluk yakalayamıyoruz. yine temposuz yine yavaş bir oyun.

    2li 3lü sıkıştırma ile top kazandığımız anlarda topu kazanan gerek defans gerek orta saha oyuncuları topları ayaklarından çıkarmakta çok zorlanıyorlar. herkes birbirine bakıyor aldık topu “napcaz” şimdi diye...kontra atağa çıkıp karşı savunmaları dengesiz yakalayamıyoruz çünkü her şeyden önce bu takım hiç kontra atak çalışmıyor. ezber seriliğinde yapılan hiç bir hareket yok sahada, alayı doğaçlama.

    eskiden terim gazla futbol oynatır derlerdi simdi oda yok, futbolcular özgüvensiz coşkusuz. üstelik çok fazla efor sarfedip iyi futbol çıkaramıyorlar ve buda hem özgüvenlerini hemde çoşkularını baltalıyor. bu kadar fazla efora ihtiyaç duyulması sahada birşeylerin yanlış işlediğine dair önemli bir işaret. bu kadar çok enerji harcayıp ne savunma yapabiliyoruz nede kreatif hücumlar.

    ister inanın ister inanmayın ama ligin en az gol yiyen takımı 4 maçtır savunma yapamıyor. savunma yerleşikken bile çok komik açıklar verip hatalar silsilesini başlatıyoruz. defans halindeyken yapılan pressler, alan ve adam paylaşımları hata dolu, bazen rakipler bile şaşırıyor nasıl atak yaptıklarına. rakip hucüm halindeyken hataya zorlayan biz değil hep onlar. anti-futbol işini hiç beceremiyoruz. rakipleri baskıyla, alan paylaşımıyla boğamıyoruz, zorlanmadan atak yapıyorlar beceriksizlikleri sınıyoruz her seferinde.

    madem ffp bitti, sene sonu spartak moscowun teknik direktörü domenico tedesco’yu getirtmeye uğraşalım. eğer cl kapısını aralayabilirsek ve transfer için kaynak yaratılabilecekse tutup kolundan getirelim. ben artık sıkıldım acaba haksız çıkacak mıyım terim beni utandıracak mı diye beklemekten, koskoca 3 sene oldu bir arpa boyu yol gidemedik. 67 yaşında torun sahibi adamla, 35 yaşında başarıya aç kariyerinin başındaki adam arasında hırs, sinir ve enerji farkı var. ayrıyeten değişen dünyada nesil ve kültür farkı var. gireceksek böyle bir kumara girelim yoksa bu bir ileri iki geri modundaki galatasaray ile terimin fantezi futboluyla bir yere varamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın