• 486
    tadımı fena kaçıran maç oldu; epeydir bir maçın sonucuna bu kadar can sıkmamıştım. kötü oynadığımızı kabul etmekle beraber; yerin dibine sokulacak bir durum da yoktu bence. bir çırpıda aklıma gelen 3 pozisyon var 100de 100lük. ilk yarı emre kılınç'ın 0-0 iken araya girip atamadığı, 1-0 gerideyken ve hala 11 kişiyken falcao'nun kaçırdığı, onyekuru'nun 2-0 gerideyken ve 10 kişiyken ama bitime epey süre varken kaçırdığı kafa.

    en azından falcao golü yapabilse rahat bir galibiyet olurdu diye düşünüyorum. kırmızıdan sonra iş bitti zaten.

    bu maçtaki hakem yaklaşımı fazlasıyla şaibeli ve taraflıydı, sadece verilen penaltı ve kırmızı değil mevzu. hakemin yedlin'e sarı çıkarışına bir bakın; sarı yahu, sarı. kasıt yok, o ne hınçla geliş. muhammed'in pozisyonunda dirseği net görmeden kırmızıyı çektiğine de eminim; zira ortada zaten sallanan, atılan bir dirsek yok, kendini koruma amaçlı rakip gelmeden çıkarılmış bir kol var; bu sarı olur. yani turuncudan kırmızı da olmaz, yoruma açık bir tarafı falan yok. gelelim penaltıya; bu pozisyon bizim lehimize defalarca çalınmadı, özellikle geçen sene beşiktaş maçı vida'nın pozisyonu aklıma ilk gelen.

    tüm bunları alt alta koyunca, evet oyunu eleştirelim, hocamıza fernandes, etebo, vb. hatalı tercihleri soralım; ama ince ince değil göstere göstere doğrandığımızı da atlamayalım. beşiktaş futbol takımı'nın ligin gizli lideri olmasının ana sebeplerinden birisi hocasının kazandığı maçlardan sonra bile sürekli hakem diye ağlayarak algı yaratıp baskı kurması olduğunu unutmayalım. alanya maçında şans yardımıyla yırttığımız tuzağı bu sefer sağlam kurdular. iddia ediyorum muhammed'in pozisyonunda başka bir topçumuz olsa atılmayabilirdi mesela; amaç sadece bu maç değil uzun soluklu zarar vermekti galatasaray'a.

    hatalarımızı düzeltip; gerekli tepkileri de vererek sonuca ulaşma yolunda hocamıza ve takımımıza güveniyorum, allah utandırmasın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın