resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1577
    neden hakkında "satalım da kaynak yaratalım" gibi entryler girildiğini anlamadığım futbolcumuz. evet pl yapıp elit bir kulübün as forveti olacaksa ederinde satalım elbette. böylece bir nebze olsun bir pazarımız olur bizim de futbol aleminde.

    ama ben daha çok muslera gibi kalıcı olmasını istiyorum. mısır'da kendisini takip eden çok kişi var. bunu geçtim tıpkı muslera gibi çok temiz yürekli bir futbolcu.

    bu çocuk mütebessim yüz ifadesiyle bana fena halde ronaldinho'yu anımsatıyor. ronaldinho tekme yer kahkaha atardı, kart görür anlamsızca gülerdi, janti bi abimizdi ama sert bir mizacı yoktu.(u: (: ) onu yetenekleri yanında sempatik yapan da buydu biraz.

    mohammed'de de var bu. her halükarda gülümsüyor.

    bizimle uzun yıllar kalmasını umduğum yetenekli, yırtıcı forvet. ah bir de bire birde(u: burası enteresan oldu (: ) çok iyi anlaşabileceği klasik bir on numara bulabilsek. biliyorum post-modern bir anlayis klasik on numara tabiri ama bizim parçalıya çok yakışıyor teknik 10'lar.

    edit: sözlükte bir yazar muslera başlığına 2011'de "yetenekli kaleci, alırsak 10 sene kaleci sıkıntısı yaşamayız" yazmıştı. görüyorum ve arttırıyorum. mohammed'le birlikte en az 8 sene forvet sıkıntısı çekmeyiz. geriye sadece arkasını kurgulamak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın