• 100
    maça hızlı başlayıp skoru erkenden koparmaya çalışacağız. bu bilgi için göstereceğim kaynak 2020-21 sezonunda bu maçtan önce oynadığımız maçlar. iç sahada oynadığımız son 10 maç içinde kayseri ve antalyaspor maçları haricindeki 8 maçın ilk yarısında skor bulduk. bunların 7'sini kazandık. bir tek bu sezon bizi salmamaya yemin etmiş alanyaspor'a 1-2 kaybettik. onun haricinde geleni tokatladık desek yeridir. netekim ligde attığımız gollerin birçoğu iç sahada geldi.

    bu istatistikleri görmezden gelsek bile her iki takımın puan tablosundaki pozisyonları ve son maçlardaki form grafiğine bakarak da bu yorumu yapmak yanlış olmaz.

    evet hafta başından beri konsantrasyon diyoruz. bu parola ile yola çıkıp başarıya ve hedefe bu şekilde varacağımızı biliyoruz.

    bu paroladan ödün vermeden yine hızlı başladığımız ve perdeyi mohammed mostafa'nın açmasını umduğum, ilk yarısını en az 2 farklı önde bitirdiğimiz bir maç bekliyorum.

    galatasaray kariyerindeki 299 maçta 111 maçta kalesini gole kapatan muslera, bu maçla birlikte 112 acil servis yaparsa şahane olur. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın