• 5231
    hakemler hakkında veryansın eden futbol takımının bu sezonki hakem geçmişi şu şekildedir. not: bunlar araştırma yapılarak söylenen pozisyonlar değildir, sadece aklımda yer edenlerdir.

    13 şubat 2021 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

    serdar aziz'in son dakikada karagümrüklü oyuncuyla kafa topuna çıkması ve topa vuramayıp karagümrüklü oyuncuya dirseğiyle vurması ve sonra penaltı verilmesin diye yalandan yatması. penaltı mı değil mi, tartışılır.

    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı

    ilk yarıda serdar aziz'in donk'un suratına kornerde vurduğu pozisyon. net penaltı.
    ilk yarının sonlarında linnes'e arkadan yapılan bir müdahale var. gri bir pozisyon, penaltı verilebilir.
    caner erkin'in maçın sonunda dirseğiyle mostafa'nın kafasına vurması. topla hiçbir ilgisi yok, tamamen mostafa'yla baş edememenin siniriyle yapılmış bir hareket. kırmızı kart.

    2 şubat 2021 hatayspor fenerbahçe maçı

    caner'in skor 0-0'ken ceza arka direk dibinde gol atmak üzere kafaya çıkan hataysporlu oyuncuyu bozup düşürmesi. net penaltı.
    yine caner ikinci yarıda hataysporlu oyuncunun kafasına hava topunda vurup indiriyor. marcao'ya başakşehir maçında verilen penaltının çok daha ağırıydı.

    30 ocak 2021 fenerbahçe çaykur rizespor maçı

    yine olağan şüpheli serdar aziz. rizesporlu oyuncuya arkadan, topla ilgisiz bir şekilde hızlı hücumu kesmeye yönelik bir hareket yaptı. emre kılınç'ın antalyaspor maçında yediği kırmızının aynısıydı. sarı kartla geçiştirildi ve tesadüf o ki maçı yöneten hakem de emre kılınç'ı atan hakem abdülkadir bitigen'di.

    18 ocak 2021 fenerbahçe ankaragücü maçı

    fenerbahçe samatta'nın golden önce rakibinin suratına tokat attığı pozisyonla 2-0 öne geçti. maçın hakemi ise aynı 2 pozisyonda falcao'yu erzurum'da çift sarıyla oyundan atan arda kardeşler'di.

    11 ocak 2021 bb erzurumspor fenerbahçe maçı

    ya thiam ya da valencia, ikisinden biriydi. hakem tartışmayı ayırırken hakemi itikledi. net bir şekilde kırmızı karttı. hakem oralı bile olmadı.

    23 aralık 2020 fenerbahçe istanbul başakşehir maçı

    "türk futbolunda kapkara gece" başlığı atılacak bu maçta olanları yazmaya gerek bile yok, herkesin malumu.

    6 aralık 2020 denizlispor fenerbahçe maçı

    denizlispor son dakikada penaltı kazanmıştı, hakem de vermişti. doğru verdiği karar olan penaltıyı var'dan uyarı alarak değiştirip penaltıyı iptal ettirdi.

    29 kasım 2020 fenerbahçe beşiktaş maçı

    son dakikalarda ceza sahası dışında elle topla oynayan altay kırmızı yemedi. ertesi hafta denizli deplasmanında tek başına maç aldı, üstelik penaltı da kurtardı.

    11 eylül 2020 çaykur rizespor fenerbahçe maçı

    son dakikalarda maç 1-1'ken valencia'nın moroziuk'la yan yanayken mermi yemiş gibi düşmesiyle kazandığı penaltıyla maçı 2-1 kazandılar.

    benim hatırladığım hakem "hataları" bunlardır. eminim daha fazlaları da vardır. önce kendinize bakacaksınız, ondan sonra ahlaki duruş satacaksınız.

    edit: ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın