• 169
    yüzyıllık bir geyiğin ilk kez bu denli ağır bastığı bir mücadele: bu derbinin favorisi yok.

    iki takım da formda. iyi oyun veya kötü oyunun; ofansif, defansif, kompakt, kolektif gibi teknik terimlerin hiçbir anlamı yok böyle derbilerde. zira birçok derbi bütün bu teknik analizlerin tamamen dışında cereyan ediyor. istisnalar kaideyi bozmaz.

    bütün mesele konstantrasyonda bitiyor. ben de iki takımın çok ciddi bir konsantrasyonla sahaya çıkacağını düşünüyorum. yine erken golle fark hayali kuran dostlarım var ama kadıköy deplasmanına gidiyoruz dostlar. rakip son 9 maçını kazanan fenerbahçe.

    tahminim 1-1 beraberlik.

    gollü beraberlik şahsen beni üzmez, ikili averajı almış oluruz. hem de aradaki 3 puan fark çok mühim değil çünkü biz kalan derbileri iç sahada oynayacakken fenerbahçe deplasmanlara gidecek ve fikstürü görece bizim fikstüre göre daha zor.

    ben şahsen ilk yarıda içerideki puan kayıplarından sonra zorlu deplasmanlar sonrası lige havlu atarız demiştim ama takımım utandırdı beni, yorgan altından yazıyorum şu an*

    işte şampiyonluk bu anadoludaki zorlu deplasmanlardan geçiyor ki bence şampiyonluğun alametiydi aldığımız 3 puanlar.

    bunun haricinde kadıköy'den tekrar bi üç puanla dönersek çubuklu camia bu ağır travmaya müteakip toplu bir harakiriye girişebilir. onlar açısından çok sakıncalı bir durum.(u: (:)

    edit: bu entry'yi yazarken beşiktaş'ı maalesef şampiyonluk yarışında bir aday olarak görmediğim için beşiktaş'ı hesaba katmadım. kara kartalım için üzgünüm ama ara transfer döneminde takviye yapmayıp 40 yaşındaki atiba'ya bel bağlayarak şampiyon olamazlar zira rakipleri* puan kaybetmiyor ve kararlı ilerliyorlar.

    ama yanılmak isterim. şahsen bu üç takımın yarışın içinde olduğu bir lig izlemek isterim.

    edit²: dostum @weimar uyardı, ikili averajda deplasman gol kuralı yokmuş. bu durumda her türlü beraberlikten sonra genel averaja bakılacak puan eşitliğinde. en temizi kazanıp önümüze bakmak olacak. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın