resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2324
    ingiliz devi liverpool fc'ye transfer olan aslan parçası! satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralanmış.

    ozan'ın liverpool'da ilk 11'de oynama şansı büyük. malum as stoperler virgil van dijk ve joe gomez uzun süreli sakatlar. yedek stoper joel matip de sezonu kapattı. şu ana kadar fabinho ve henderson ile o bölgeyi idare etmeye çalıştılar. şu an elde ilk 11'de oynayabilecek 3 tane stoper var. ozan kabak, yeni transfer edilen ben davies (spurs'teki ben davies değil.) ve nathaniel phillips var.

    championship'ten transfer edilen ben davies hakkında pek bilgim yok. hiç izlemedim. sadece sol ayaklı olduğunu biliyorum. son zamanlarda sakatlıklardan dolayı şans bulan phillips ise bana göre yeterli değil. topla ilişkisi çok kötü ve ağır bir futbolcu. onun için ozan'ın ilk 11'de oynaması ve kendini göstermesi için büyük bir fırsat var önünde. inşallah değerlendirebilir.

    fabinho son 2 maçta sakatlığından dolayı oynamamıştı. ama çok ciddi bir şeyi yok sanırım. jürgen klopp, özellikle ciddi maçlarda stoper bölgesinde fabinho'dan vazgeçmeyecektir. inşallah ozan da stoper savaşını kazanır ve ilk 11'de kendine yer bulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın