resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1298
    adam abuk sabuk bir takımı türkiye liginde sampiyon yaptı ve sessiz sedasız istifa edip, gitti. kimse ne oldu diye de sormuyor, ne olacak 2 sene üst üste şampiyon mu olacaktı başakşehir? böyle bir beklenti mi vardı? kaldi ki adam cl'de de efsane işler yapıp güzel bir gelir kapısı da açmıştı kulübe. 2.devre toparlayıp ortalama bir yerde bitirirdi muhtemelen.

    kendisinin gidişi ile irfan can kahveci transferi arasında bağlantı var mı, bence bunun cevabı okan buruk'ta vardır. zira fatih terim irfan can'ı istediğini söylediğinde bizim de bazı mevkilerde takviyeye ihtiyacımız var diyerek bizimle takasa sıcak bakıyor gibi cümleler kurmuştu. irfan can'ın fener'e satılmasında sıkıntı çıkaracak okan yerine radar aykut iyi tercih. adama takasta tolga ciğerci veriyorsun eyvallah çekiyor.

    işin komiği de tolga planda bile yokken emre bugün başakşehir kulüp binasındayken tolga'yı çabuk menajerini alıp buraya gel diye arayıp apar topar takasta vermesi. muriqi de olduğu gibi yine tüm pisliklerini yaptılar ama yine ayaklarına dolanacak, bu camia 2006dan beri yaşadıklarından hiç ama hiç ders çıkarmadı. yaptığı usulsüzlüklerin en sonunda bir taraflarına girdiğini göremediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın