• 56
    fenerbahçe'yi uzun zamandır nefret edecek kadar ciddiye alamıyorum. en son 2008de bize gol atıp yengeç dansı falan yaptıkları dönemde bir rakip olarak görüyordum sanırım.

    kronikleşmiş bir sendrom var bu camiada. ali şen'den beri yönetimler değişiyor, kişiler gelip gidiyor ayni ezik zihniyet hiç değişmiyor. işin komiği başkan seçilmeyen veya kulislerde konuşulan başkan adayları da aynı ezikliğe sahip. bir tek saaddettin saran vizyoner bir herife benziyor onu da yakından tanımam, belki o da öyledir.

    sürekli olarak götlerini yaktığımız için psikolojileri bozulmuş durumda, sıfır şaka söylüyorum, 2 sene daha ust üste galatasaray şampiyon olsun 2000 senesindeki gibi galatasaray uefayi aldı diye boğaziçi köprüsüne çıkan taraftarları olur bunların.

    şahsi fikrim bu kulüp ciddiye alınabilir bir yönetime sahip olana kadar hiçbir şekilde 'ezeli rakip' kavramı kullanılmamalıdır. zaten fatih hocamın da dediği gibi ortada bir rekabet de yok, aynı yollardan geçmedik. aynı şeyleri yaşamadık, benzer başarılarımız da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın